Slijepa uličica Cachalot

L'IMPASSE DU CACHALOT (2001)

Francuska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 5.9/10

OPIS

Dvije žene, Sarah (C. Japy) i Gabrielle (E. Vitali), zbog svojih financijskih problema, odluče zajedno otvoriti tajni restoran u stanu jedne od njih. Sarah, trenutno nezaposlena, radit će kao kuharica, a Gabrielle, koju je nedavno napustio suprug, animirat će i ugošćavati mušterije. I, uskoro, restoran (kojega nazovu, po svojoj ulici "Impasse du Cachalot") se otvori i postane iznimno dobro posjećen, no s time počne rasti zloba i ljubomora ljudi iz Sarinog i Gabriellinog susjedstva. Uskoro, bit će prisiljene zatvoriti "Impasse du Cachalot", no zaljubljenici u ovo kultno mjesto učinit će sve ne bi li ono ponovno procvjetalo...

"L'Impasse du Cachalot" iznimno je simpatičan televizijski film o dvije žene koje se na lukav način dosjete kako da se izbave iz svojih svakodnevnih problema. Vrlo zabavan, duhovitih dijaloga i izvrsnih glumačkih interpretacija, što se osobito odnosi na mladoga Loranta Deutscha, starijega francuskoga komičara Michela Modoa i duo Elisabeth Vitali i Camille Japy.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.