Ocjena: 4.6/10
Ocjena korisnika: 5.9/10
(24 glasova)

OPIS

Molly je odrasla, ali demon u njoj i dalje živi u nastavku filma „Opsjednuta Molly Hartley“. Jedina joj je nada da ga razređeni svećenik iz nje istjera prije nego što se njezina „preobrazba“ dovrši... Ali Sotona ima druge planove!
Molly Hartley (Sarah Lind) odrasla je, ali bezbožni demon u njoj i dalje živi u nastavku filma „Opsjednuta Moly Hartley“. Šest godina nakon što je maturirala – i otkrila da je tajni sporazum dodijelio njezinu dušu đavlu – Molly je osumnjičena za ubojstvo i zatvorena u mentalnu bolnicu, gdje se iskaljuje na osoblju i pacijentima. Jedina joj je nada egzorcizam koji će obaviti razređeni svećenik (Devon Sawa) koji se želi iskupiti i spasiti Mollyn život prije nego što se njezina grozna „preobrazba“ dovrši... Ali Sotona ima druge planove!

Slike

Egzorcizam Molly HartleyEgzorcizam Molly HartleyEgzorcizam Molly HartleyEgzorcizam Molly HartleyEgzorcizam Molly Hartley

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.