Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 8.3/10
(36 glasova)

OPIS

Flynn Carsen (Noah Wyle) je novi zaposlenik knjižnice Metropolitan Public. Ubrzo otkrije kako njegov posao i nije baš tako jednostavan kakvim se na prvi pogled činio. Flynn zapravo postaje čuvarem velikog svjetskog blaga, skrivenog u beskrajnim hodnicima zgrade. Kad članovi misterioznog bratstva ukradu jednu od tri svete relikvije koja im omogućuje upravljanje sudbinom svijeta, uz pomoć Nicole (Sonya Walger) knjižničar Flynn odlazi u Amazonu kako bi spriječio da ukradu preostale dvije.
Film je četverostruko nominiran za nagradu Saturn 2005. godine te za nagradu Writers Guild 2006. godine.

Slike

Knjižničar: U potrazi za oštricomKnjižničar: U potrazi za oštricomFoto: RTLKnjižničar: U potrazi za oštricomFoto: RTLFoto: RTLFoto: RTLFoto: SUPER RTLKnjižničar: U potrazi za oštricomKnjižničar: U potrazi za oštricomKnjižničar: U potrazi za oštricomKnjižničar: U potrazi za oštricomKnjižničar: U potrazi za oštricomKnjižničar: U potrazi za oštricomKnjižničar: U potrazi za oštricomKnjižničar: U potrazi za oštricomKnjižničar: U potrazi za oštricomKnjižničar: U potrazi za oštricomKnjižničar: U potrazi za oštricomFoto: RTL

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.