Ocjena: 5.7/10

OPIS

Dvojica znanstvenika (Mekhi Phifer, Sterling K. Brown) afričko-američkog podrijetla, koji proučavaju pojave u društvu, predstave se kao pljačkaši banaka u namjeri da shvate kako djeluje zakon reda u gradiću i vrše li policajci rasnu diskriminaciju. No njihov eksperiment krene u krivom pravcu i oni se nađu u smrtnoj opasnosti.
Vrlo jednostavan i lako pristupačan „Pogrešno osumnjičen je u biti film s podsvjesnom namjerom, koji nema želju djelovati ni pametno ni zahtjevno prema gledateljstvu, no ipak uspijeva u onom što rijetkim filmovima uspijeva - ostaviti trag te potaknuti gledatelja da razmisli o tome što je pogledao, što, priznat ćete, i nije tako čest slučaj. Mekhi Phifer i Sterling K. Brown odlični su i karizmatični glumci iako nepoznati, što filmu samo daje prostora da ostavi dozu integriteta i originalnosti. Sve u svemu, „Pogrešno osumnjičen je ugodno iznenađenje i svakako naša preporuka.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.