OPIS

Nakon što je suprug nacist izda i prijavi kao Židovku, preživjela iz koncentracijskog logora Judith (Sophia Loren) putuje u doskora osnovanu državu Izrael u potrazi za svojim nestalim sinom – i kako bi se osvetila svom bivšem suprugu.
Judith (Sophia Loren) preživjela je nacističke koncentracijske logore. Nekoć je bila udana za Gustava Schillera, Nijemca, no početkom Drugog svjetskog rata on je pružio potporu vladajućoj Nacističkoj stranci, a kad je njegov brak s Judith propao, prijavio ju je kao Židovku. Dok je Judith uspjela preživjeti u logoru, nije imala pojma što se dogodilo s njezinim sinom. 1947. godine Palestina, koja je i dalje pod britanskom vlašću, rastrgana je borbom između židovskih i arapskih snaga, a Gustav, sada traženi ratni zločinac, ponovno se pojavio i predvodi odred arapskih terorista. Aaron Stein na čelu je ilegalnog židovskog bataljuna zvanog Haganah te mu je potrebna pomoć u hvatanju Gustava i otkrivanju njegovih planova. Angažira Judith koja je, kao i Stein, željna izbaciti Gustava iz akcije dok traži osvetu za ono što je učinio njoj i njihovu djetetu.

Slike

JudithJudithJudithJudithJudith

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.