Ocjena: 6.6/10
Ocjena korisnika: 8.4/10
(52 glasova)

OPIS

Kada Kyle Wincott pogine u ratu, njegov ratni pas, Max, pati od stresa. Maxu je teško slušati bilo koga drugog, sve dok ne upozna Justina, Kyleova mlađeg brata. Justin udomi Maxa, što im obojici promijeni život zauvijek.
Vojni pas obučen za preciznost, Max, služi na afganistanskom bojištu uza svog voditelja, marinca Kylea Wincotta. No stvari krenu po zlu na manevrima i Kyle je smrtno ranjen pa Max, traumatiziran zbog gubitka najboljeg prijatelja, ne može ostati u službi. Otpremljen u domovinu, jedini čovjek s kojim je voljan povezati se Kyleov je mlađi brat Justin pa Maxa udomi Kyleova obitelj, doslovce mu spasivši život. No Justin ima vlastitih problema, kao što je ispunjavanje očevih očekivanja. Nije zainteresiran za preuzimanje odgovornosti za bratova problematičnog psa. Međutim, Max je možda Justinova jedina šansa da otkrije što se zapravo dogodilo s njegovim bratom tog dana na bojištu. Uz pomoć opore mlade tinejdžerice Carmen koja zna sa psima, Justin počne cijeniti svog psećeg pratioca.

Slike

MaxMaxMaxMaxMaxMaxMaxMaxMaxMax

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.