OPIS

Romantična komedija o pripravnici u izdavačkoj kući koja dobiva najgori mogući zadatak: da bude urednica neugodnoj, zahtjevnoj spisateljici koja piše trivijalne bestselere.
Natalie Holland (L. Hartley) provela je razočaravajuću večer sa svojim dečkom: zbog njegove svečane najave očekivala je da će je zaprositi, a on joj umjesto toga otkriva kako odlazi na godinu dana u Machu Picchu u potrazi za samim sobom. To je presudan razlog što Natalie prihvaća poziv svoje prijateljice i bivše kolegice Avery Goldstein (H. Strode) da dođe u Los Angeles, jer Avery hitno treba pomoć, urednika za novi rukopis koji je upravo stigao. Da je Natalie znala o kome se radi, ne bi došla, jer knjigu koju treba urediti napisala je Beverly Wilcox (M. Fairchild), utjelovljenje svega što Natalie prezire: Beverly je arogantna zvijezda koju svi dočekuju s naklonom, u uredništvu je čekaju ohlađen šampanjac i jagode, svi se moraju diviti njoj i njezinom spisateljskom djelu. A zašto je Avery za taj zadatak pozvala baš Natalie? Vrlo jednostavno, zato što s Beverly više nije htio raditi ni jedan urednik.
Jedina svijetla točka je Natalien susjed Coop (D. Fuller), zgodni kućepazitelj, koji, pokazat će se, nije samo kućepazitelj...

Slike

Idealan u teorijiIdealan u teoriji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.