Ocjena: 8.0/10

OPIS

"Pljačka u Hatton Gardenu: Posljednji posao" priča je o ekipi zločinaca od kojih su većina umirovljenici, a koji su se odlučili odraditi još jedan poslić kako bi si osigurali luksuzan umirovljenički život.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Plan za ubistvo padobranom (2018)

    image
    U martu 2018. Emil Kilijers je osuđen za pokušaj ubistva svoje supruge Viktorije. Ona je iskočila iz aviona sa 1.200 metara, kada joj je padobran katastrofalno...
  • Beuys (2017)

    image
    Joseph Beuys, čovjek sa šeširom, filcom i masnoćom. Trideset godina nakon njegove smrti jasno je da je bio vizionar ispred svog vremena. Bio je prvi njemački...
  • Isušivanje Alcatraza (2017)

    image
    Najnovijom tehnologijom specijalnih efekata isušujemo vode oko Alcatraza i pokazujemo zašto se iz ozloglašenog otočkog zatvora nije moglo pobjeći.
  • Plaža tigrastih morskih pasa (2016)

    image
    Dr. Neil Hammerschlag odgovara na ključna pitanja o tigrastom morskom psu: gdje se ti morski psi pare, gdje ženke borave za vrijeme gestacije i gdje se kote.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.