OPIS

Epska priča smještena pred kraj Američkoga građanskog rata. Inman (Jude Law) je mladi vojnik koji se, unatoč tomu što je ranjen, trudi vratiti kući u Studengoru u Sjevernoj Karolini, gdje ga čeka njegova voljena Ada (Nicole Kidman).
Temeljena na romanu Charlesa Fraziera, „Studengora“ Anthonyja Minghelle, sa zvjezdanom glumačkom postavom, epska je priča koja se odvija u posljednjim danima Američkoga građanskog rata. Jude Law igra Inmana, mladog vojnika koji se, unatoč tomu što je ranjen, trudi vratiti kući u Studengoru u Sjevernoj Karolini, gdje ga čeka njegova voljena Ada (Nicole Kidman). U Inmanovoj odsutnosti, Ada se sprijatelji s Ruby (Renee Zellweger) koja joj pomaže održavati farmu Adina pokojnog oca. Dugo putovanje kući vodi Inmana kroz raspadnutu Konfederaciju, prilikom čega on susreće ljude iz svih društvenih slojeva koji mu i pomažu i ometaju ga na njegovu putu.

Slike

StudengoraStudengoraStudengoraMiramaxMiramaxMiramaxMiramaxStudengoraStudengoraStudengoraStudengoraStudengoraStudengoraStudengoraStudengoraStudengoraStudengoraStudengoraStudengoraStudengora

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.