OPIS

Dvije prijateljice, Maca i Rena, žele se obogatiti. Kako bi postigle svoj cilj, postaju menadžerice dvojice mladih popularnih pjevača – Los Reys del King.
Duhovit film ceste Fernanda Guillen-Cuervoa, Menadžeri, govori o Maci i Reni, dvije modno osviještene djevojke, koje su se protiv nezaposlenosti odlučile boriti tako da postanu menadžerice Davida i Pipa u televizijskom natjecanju za najboljega pjevača i učeći ih kako doći do uspješne glazbene karijere. Izvođači – predstavljeni kao Los Reyes del King – odlaze pjevati na niz jadnih, ljigavih mjesta poput toplica, lutrijskih izvlačenja i bordela. Ali tada se pojavljuje La Rota – zagonetni stranac koji plaća Maci, Reni, Pipu i Davidu da krenu na turneju po Costi del Sol. Tu počinje frenetična, slikovita odiseja, na kojoj će susresti niz ekscentričnih i zanimljivih likova – od pornozvijezda do ludih marinaca, imitatora Toma Jonesa do svemiraca...

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.