OPIS

Nakon neugodnog javnog poniženja, slavni sveučilišni košarkaški trener mora prihvatiti posao trenera beznadne srednjoškolske momčadi.
Trener Roy (Martin Lawrence) nekada je bio stručnjak za sveučilišnu košarku. No u zadnje vrijeme više se bavio sponzorskim ugovorima nego igrom. Usto, Roy je postao prilično nepredvidiv, zbog čega ga izbacuju sa sveučilišta dok ne bude pokazao da se zna „dolično ponašati“, odnosno ne prasnuti svaki put kada izađe na teren. Roy dugo čeka prikladnu ponudu za mjesto trenera, ali dobiva samo jednu: nespretno sročen faks članova košarkaške momčadi srednje škole Mount Vernon. Roy nevoljko prihvaća ponudu nadajući se da će nekoliko tjedana u školi biti dovoljno da dokaže svoje dobre namjere i vrati se svom životu proslavljenog sveučilišnog trenera. No u susretu „vrhunske košarke“ i srednjoškolaca Roy ne zna što ga je snašlo. Momci su beznadni, potpuno nekoordinirani, a o košarci ne znaju gotovo ništa. Prvu utakmicu s Royem kao trenerom momčad gubi 0 : 109. A čini se da stvari mogu samo na gore. Sve dok Roy ne odluči svoje mlade igrače naučiti neke nove poteze: dodavanja, skokove, prolaze i zabijanje koševa. Dok njegov trud dovodi momčad do nove pozicije – na pobjedničku stranu ploče – Roy otkriva nešto za što je mislio da je davno zaboravio: ljubav prema igri.

Slike

Zakucavanje iz snovaZakucavanje iz snovaZakucavanje iz snovaZakucavanje iz snovaZakucavanje iz snovaZakucavanje iz snovaZakucavanje iz snovaZakucavanje iz snovaZakucavanje iz snovaZakucavanje iz snova

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.