OPIS

Dan je maturanata i majka (Lea Thompson) i sestra (Tara Reid) razrednog introverta Adama Harrisa (Gary Lundy) nagovaraju ga da ode na zabavu. Ali Adam zna da bi samo proveo večer čeznući za Carom, prekrasnom djevojkom tipične školske budale Scotta. Prije nego što krene kući, Adamova majka spomene smrt brata Lamara Washingtona, pacijenta bolesnog od raka kojemu je posljednja želja bila da skoči padobranom. Zabava bi se trebala održati u kući ravnatelja Dickwaldera - maturanti su se dogovorili da onamo provale, proslave i nestanu prije negoli on stigne kući. Adam poslije čuje najavu Ralpha Chenga “Zabava kod Dickwaldera!” i slučajno to ponovi pred ravnateljem. Dickwalder se obračuna s Ralphom, otkaže Dan maturanata i zahvali Adamu na savjetu – i to preko školskog radija. Cijela se škola okrene protiv Adama. Adam nakon toga nastoji uvjeriti Dickwaldera da ipak pusti učenike kako bi mogli nazočiti Washingtonovu sprovodu. Adam ponudi da bude domaćin zabave, ali nitko ne želi imati veze s takvim cinkarom. Nepokoleban, on nabavlja alkohol, konstruira golem bong u svojoj garaži, na prijevaru dovuče manekenke i pošalje poruke sa slikama „nabave“ cijelomu razredu. U međuvremenu Dickwalder posumnja u izliku da svi idu na sprovod. Zabava se razuzda - Denise izvodi striptiz, a Scott nagovori Caru da pođu u spavaću sobu. Adam napokon prizna da je zaljubljen u nju, ali onda ugleda Scotta i Caru kako se seksaju. Očajan, Adam se napije i spetlja s manekenkom. Kada se Admova mama vrati s posla, uzruja se jer joj razuzdana mladež uništava kuću.Ipak, kada se Dickwalder pojavi kod njih, ona ih skrije i pošalje ga na Washingtonov pogreb. Mladi uskoče u prikolicu i stignu onamo prije Dickwaldera. Ali Dickwalder izgrdi prave ožalošćene, proglasi ih lažljivcima i otvori lijes, očekujući da bude prazan. Obitelj Washington istjera ga iz kuće. Dan je spašen, a “gubitnik”, sada junak, napokon dobije djevojku koju je želio.

Slike

Dan maturanataDan maturanataDan maturanataDan maturanataDan maturanataDan maturanataDan maturanataDan maturanataDan maturanata

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.