Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 5.8/10
(5 glasova)

OPIS

Selo Napoleonville u Louisiani poslužilo je kao predložak za izmišljeno selo selo Naomi na Floridi. Uspavani Naomi mjesto je u kojem su ljudi zaboravili dijeliti svoje tuge i svoje radosti. Ali Opal i Winn-Dixie možda im mogu reći nešto o tome... Winn-Dixie povest će Opal na mjesta na kojima čarolija spava ispod prašnjavih razočaranja i probuditi ljude koji se ondje skrivaju. Stvari se svakoga dana mijenjaju ispod ljetnoga sunca – u čudnovatoj prodavaonici kućnih ljubimaca, prašnoj knjižnici, sivoj prikolici, ruševnoj kući i trgovini prehrambenim proizvodima – koja se pretvara u hram.
Jeff Daniels, Cicely Tyson, Dave Matthews i Eva Marie Saint glume ponešto ekscentrične odrasle kojima će koristiti Opalino i Winn-Dixiejevo ljeto puno otkrića. Debitantica AnnaSophia Robb dobila je ulogu Opal nakon intenzivne potrage za talentima. ZBOG WINN-DIXIEJA režirao je Wayne Wang, kojemu je to četvrti film koji se temelji na poznatom romanu, slijedeći The Joy Luck Club, Anywhere But Here i Smoke (posljednji prema kratkoj priči Auggie Wren - Christmas Story).

Slike

Sve zbog Winn-Dixieja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.