OPIS

Izolirani u zabačenoj kolibi, postariji par Leonard i Maria uviđaju da su im životi postupno skrenuli iz ekscentričnosti u kaos. Uzevši slobodne dane s posla, njihov sin Daniel doputovao je kući da bi im pomogao izaći s time na kraj…
Izolirani u svojoj zabačenoj kolibi u Cumbriji, postariji par Leonard i Maria uvide da ih je vrijeme sustiglo i da su njihovi životi postupno iskliznuli iz ekscentričnosti u kaos. Uzevši nekoliko slobodnih dana, njihov sin Daniel doputovao je natrag kući da bi im pomogao nositi se s tim. Situacija s kojom se suočava je teška: Leonard nema volje ustati sa sofe za koju se „zalijepio“, a to ubrzo ponovno raspiri Danielov izrazito antagonističan odnos s ocem. Kako ima vrlo malo vremena, Daniel se suočava s velikim izazovom ponovnog uspostavljanja reda u kući dok istodobno pokušava svima udovoljiti. Naravno, nikad ništa nije jednostavno te se on uskoro nađe u sukobu s ocem, s oronulim stanjem imanja i s jednom obitelji miševa koja se onamo uselila. A kada Maria otputuje za produženi vikend na zabavu k prijateljici, ostavivši Leonarda i Daniela same, stvari se još više zakompliciraju.

Slike

RadijatorRadijatorRadijatorRadijatorRadijatorRadijatorRadijatorRadijator

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.