Ocjena: 5.4/10
Ocjena korisnika: 8.2/10
(5 glasova)

OPIS

Kad Fred izgubi novac za obiteljski godišnji odmor, osmisli jedan od svojih ludih planova da ga vrati. To je sportsko-zabavni spektakl koji uključuje bacanje njegova najboljeg frenda Barneyja u hrvački ring.
Spremite se za ludu akciju u posve novom, originalnom filmu koji dovodi neke od najžešćih i najviše divljih hrvačkih zvijezda u Bedrock! Kada Fred izgubi novac za obiteljski godišnji odmor, osmisli jedan od svojih ludih planova da ga vrati. To je sportsko-zabavni spektakl koji uključuje bacanje njegova najboljeg frenda Barneyja u hrvački ring zajedno s ljudima poput Johna Cenastonea (John Cena), Reya Mysteriopala (Rey Mysterio) te čak i Undertakera, a sam je Fred promotor događaja.

Slike

Obitelj Kremenko i WWE: Makljaža iz kamenog dobaObitelj Kremenko i WWE: Makljaža iz kamenog dobaObitelj Kremenko i WWE: Makljaža iz kamenog dobaObitelj Kremenko i WWE: Makljaža iz kamenog dobaObitelj Kremenko i WWE: Makljaža iz kamenog dobaObitelj Kremenko i WWE: Makljaža iz kamenog dobaObitelj Kremenko i WWE: Makljaža iz kamenog dobaObitelj Kremenko i WWE: Makljaža iz kamenog dobaObitelj Kremenko i WWE: Makljaža iz kamenog dobaObitelj Kremenko i WWE: Makljaža iz kamenog doba

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.