Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 9/10
(2 glasova)

OPIS

Psihološki triler u kojemu se dr. Brock sam suočava s pitanjem krivice i nevinosti, kad izvjesni Gerhardt Pliem zatraži privatnu terapiju.
Priča počinje okrutnim ubojstvom Brockovog (H. Ferch) susjeda. Ubrzo nakon toga Brock počinje dobivati kompromitirajuće fotografije na kojima su on i Paula (I. Maux). Čovjek koji ga ucjenjuje, a vjerojatno je i ubojica, jest dr. Pliem (F. Karl), koji ne samo što neobično postupa nego i živi u bizarnom odnosu s majkom (M. Koestlinger). Neobično je i to što od Brocka za šutnju traži samo nekoliko terapeutskih seansi. No, kad Paula zamalo smrtno strada u prometu, što očito nije nesretan slučaj, Pliem djeluje iskreno iznenađeno i prestrašeno, kao da nešto zna o tom pokušaju ubojstva, iako on sam nije počinitelj. Kako bi otkrio ključ Pliemova ponašanja, Brock razgovara s njegovom majkom, ne shvaćajući dokle je ona spremna ići kako bi zaštitila sina ali i sakrila istinu.
Film je jedan iz serije filmova o slučajevima policijskog psihologa Richarda Brocka: Anathomy of Evil, Anathomy of Revenge, Anathomy of Fear. Ti su filmovi postali vrlo popularni, kao i glavni glumac, a ovaj je film na Romy Gala, festivalu u Beču, osvojio glavne nagrade za najbolji film, kameru i scenarij.

Slike

Tragom zlaTragom zlaTragom zla

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.