OPIS

Mlada spisateljica Elisabeth odluči napisati knjigu o najstarijem zanatu na svijetu - prostituciji. S bazom u Los Angelesu, ona putuje svijetom i intervjuira desetke prostitutki, od call girl do uličarki, ne zaobilazeći ni muškarce koji se bave istim poslom. Dok je Elisabeth odsutna, njezina susjeda Rebecca (D. Richards), studentica antropologije, razmišlja da li da i sama uđe u taj svijet, ponukana pričama njezine cimerice, call girl Adrianne (D. Hannah), koja bi joj mogla omogućiti da dođe do njezinog najboljeg klijenta, Pierrea (J. de Almeida)...

Ova drama utemeljena je na popularnom romanu Isabel Pisano. María Lidón, inače španjolska glumica, okušala se u režiji filma koji pruža uvid u iskustva muških i ženskih prostitutki iz različitih kulturoloških sredina i iz raznih gradova - Budimpešte, Madrida, Pariza i Las Vegasa. Među brojnim dokumentarističkim dijelovima okosnicu filma čini priča call girl "sa stažom", koja pokušava uvući u svoj svijet mladu i nesigurnu studenticu koju privlači njezin posao nakon što ostane bez novaca. Uz priličan broj porno glumaca i glumica koji nastupaju u ulozi intervjuiranih, u glavnim ulogama nastupaju publici poznate D. Hannah (Memoari nevidljivog čovjeka, Kill Bill) i D. Richards (Merlose Place, Scary Movie 3), te portugalski glumac J. de Almeida.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.