poster

Divlji život

Vie sauvage (2014)

drama | Belgija, Francuska
Režiser: Cédric Kahn

Ocjena: 6.6/10
Ocjena korisnika: 4/10
(2 glasova)

OPIS

Snimljen po istinitoj priči Ksavijera Fortina, film Sederika Kana pokušava da prikaže „rat“ daleko od civilizacije, poput onog u Vijetnamu, koji se u gerilskom stilu uglavnom odigravao u grmlju, a sve iz perspektive dece.
Pako i Nora izgledali su kao idealan par, zaljubljeni u prirodu i nomadski način života, posvećeni tome da svoju decu odgajaju daleko od potrošačkog drušva.
Nakon razvoda braka, Nora dobija starateljstvo nad njihovo dvoje dece i odvodi ih u grad. Razočaran njenom odlukom, Pako kidnapuje decu i uspešno se skriva sa njima punih 11 godina. U početku, deca su suviše mlada da bi shvatila posledice takvog detinjstva i pridržavaju se rutine skrivanja od policije, doživljavajući celu situaciju poput igre.
Vremenom, ova obmana uzima svoj danak, primoravajući ih da izmišljaju nove identitete i istoriju na svakoj stanici, da Pako ne bi bio uhapšen, a oni se vratili Nori.

Slike

Divlji životDivlji život

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.