poster

Your Name Is Justine

Masz na imię Justine (2005)

triler, misterija | Poljska, Luksemburg
Režiser: Franco De Pena

Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

While living with her grandmother in Poland, a young woman falls in love. Her boyfriend is charming and suggests they travel around Europe and work here and there to pay for their trip. Unfortunately, the boyfriend isn't as he seems and the young woman is sold as a prostitute when they cross over to Germany. We follow her ordeal as she tries to free herself and to stay sane as time goes by and her captors try to break and condition her to a new life of servitude.

Slike

Your Name Is JustineYour Name Is JustineYour Name Is JustineYour Name Is Justine

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sve žene moga muža (2020)

    image
    Alison Whitford mislila je da ima sve. Žena s uspješnom karijerom opirala se udaji dok nije pronašla onoga pravog. A Dominick je bio sve čemu se nadala od...
  • Stres do smrti (2019)

    image
    Tijekom pljačke na stanici Smart, hitna pomoć se suočava s dvije žrtve; trudna žena i muškarac koji je strijeljan ali je još živ. Kada mora izabrati koga će prije...
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • Dadiljina opsesija (2017)

    image
    Nedavno usvojeno dete je nestalo, a na roditeljima je da je pronađu…
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.