OPIS

Nepoznati manijak prijeti navigacijskoj tvrtki da će raznijeti jedan od njezinih luksuznih prekooceanskih brodova „Britannic“ koji je na pučini s 1200 putnika. Traži 500.000 funti otkupnine, inače će sedam bomba na brodu eksplodirati.
Ludi terorist koji sebe naziva Juggernaut prijeti dignuti u zrak prekooceanski brod „Britannic“ i traži pola milijuna funti otkupnine. Glumačka ekipa uključuje potreban broj zvijezda koji su svi vrsni glumci. Omar Sharif brodski je kapetan; Anthony Hopkins službenik je navigacijske tvrtke čija su supruga i djeca na brodu; Richard Harris i David Hemmings dio su tima za uklanjanje bombi; a Shirley Knight putnica je koji je slučajno i Shariffova ljubavnica. Harris je gotovo zasjenio sve ostale kao mudar stručnjak za eksplozive, iako mu je Roy Kinnear konkurencija kao smotani društveni direktor zadužen da odvraća putnicima pozornost od prijeteće opasnosti.

Slike

Gospodar života i smrtiGospodar života i smrtiGospodar života i smrtiGospodar života i smrtiGospodar života i smrtiGospodar života i smrtiGospodar života i smrtiGospodar života i smrtiGospodar života i smrti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.