Ocjena: 6.2/10
Ocjena korisnika: 6.3/10
(4 glasova)

OPIS

Melville Horning vodeći je američki poslovnjak, koji stoji iza tvrtke Horning Breakfast Cereal, konglomerata s pipcima u svakom kutku svijeta. Kombinirajući izume prikladne za obitelj i osobne opsesije, Horning je poznat po svojoj paranoji. Novi TV dokumentarac o Horningu daje mu razloga da to i bude. Netko iz njegove blizine odaje tvrtkine tajne i Horning želi da glave počnu padati. Nažalost, on pogiba prvi. Policajka, majka i supruga, Cathy Davis, zadužena je za istragu njegove smrt. Kao tajna agentica Jane Doe otkriva zavjeru korporativnih podmetanja i političkih zataškavanja. Kakve veze ima smrt kralja zobenih pahuljica s nacionalnom sigurnošću?

Slike

Džejn Do: Ko visoko letiDžejn Do: Ko visoko letiDžejn Do: Ko visoko letiDžejn Do: Ko visoko letiDžejn Do: Ko visoko leti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Detektivka Aurora Teagarden: Igra mačke i miša (2019)

    image
    Aurora istražuje niz provokativnih tragova, zločini postaju sve ozbiljniji, a osobe blizu nje postaju mete.
  • Detektivka Aurora: Nasljedstvo zbog kojeg se umire (2019)

    image
    Aurora istražuje trovanja na vjenčanju Lizzy Allison i Bubbe Rankarta, a u središtu su istrage nedavno izvršene promjene u žrtvinoj oporuci.
  • Detektivka Aurora Teagarden: Jako pokvarena igra (2019)

    image
    Na okupljanju ljubitelja istraga zločina, detektivski igrokaz postaje poprište zločina nakon ubojstva jednog od glumaca.
  • Misterij Aurore Teagarden: Krađa i potraga (2020)

    image
    Vrijedna kruna ukradena je tijekom humanitarnog događanja u knjižnici Lawrenceton, pa Aurora i članovi Kluba pravih ubojstava kreću u istragu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.