Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 9.4/10
(7 glasova)

OPIS

Studentica Becca sklopi neobično prijateljstvo s Emily, djevojčicom koja je nedavno izgubila majku. Kada se između Becce i Emilyna oca rodi ljubav, njih dvoje moraju naučiti balansirati svoju vezu sa svojim odgovornostima.
U srcu mlada diplomantica Becca sklopi neobično prijateljstvo s Emily, šutljivom djevojčicom koja je nedavno izgubila majku. Sa svakim novim susretom – u pratnji Emilyna oca, Natea – Becca pomaže Emily da izađe iz svoje ljušture i nosi se s gubitkom, a Emily uči Beccu preuzeti odgovornosti odraslih. No kad se između Becce i Emilyna oca rodi ljubav, njih dvoje moraju naučiti balansirati svoju vezu s Nateovom odgovornošću prema Emily i s Beccinom odgovornošću da završi svoje obrazovanje.

Slike

Ljubav pod zvijezdamaLjubav pod zvijezdamaLjubav pod zvijezdamaLjubav pod zvijezdamaLjubav pod zvijezdamaLjubav pod zvijezdamaLjubav pod zvijezdamaLjubav pod zvijezdamaLjubav pod zvijezdamaLjubav pod zvijezdama

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.