Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 8.4/10
(132 glasova)

OPIS

Inspirirana bajkovitim šarmom romantične komedije "The Reluctant Debutante" iz 1958., producentica Denise Di Novi razvila je priču o odrastanju živahne djevojke koja sanja o odnosu s ocem kojeg ne poznaje. Jednostavna, slatka komedija s neodoljivima Colinom Firthom i Amandom Bynes u glavnim ulogama, za razliku od većine tinejdžerskih filmova, bavi se odnosom oca i kćeri...
Mlada Amerikanka Daphne Reynolds (Amanda Bynes) naizgled ima sve što bi djevojka mogla poželjeti - jedinstven stil, nekonvencionalan odnos prepun ljubavi sa svojom boemskom majkom Libby (Kelly Preston) i budućnost koja nudi nebrojene mogućnosti, no, usprkos tome, osjeća se nepotpunom. Naime, ona sanja o susretu s ocem kojeg nikad nije upoznala, čovjekom s kojim je Libby imala romansu prije sedamnaest godina.
Odlučna u namjeri da stvori odnos iz snova sa svojim davno nestalim ocem, Daphne odlazi u London, gdje ubrzo otkrije da je njezin otac visoko pozicionirani političar lord Henry Dashwood (Colin Firth).

Slike

Sve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjetiSve što djevojka može poželjeti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.