OPIS

Kronika legende country glazbe Johnnyja Casha, od njegovih ranih dana na farmi u Arkansasu do uspona do slave pri Sun Recordsu u Memphisu, gdje je snimao s Elvisom Presleyjem, Jerryjem Leejem Lewisom i Carlom Perkinsom.
„Hod po rubu“ prati rane godine u karijeri američke glazbene legende Johnnyja Casha (Joaquin Phoenix). Mladi Cash kreće na životno putovanje izmučen slučajnom smrću svoga brata i nasilnim ocem koji ga okrivljuje za taj incident. Dok se proslavljao hitovima poput „A Boy Named Sue“ i „Ring of Fire“, borio se s ovisnošću o amfetaminima, barbituratima i alkoholom. Njegova nestabilnost, i financijska i emocionalna, dovela je do kraha njegova prvog braka. Rijetku utjehu svoje nesretne mladosti našao je u radioemisijama June Carter (Reese Witherspoon), blistave kćeri prve obitelji country glazbe. Kad se njihovi putovi sretnu, njezina će odanost i potpora postati njegovo spasenje.

Slike

Hod po rubuHod po rubuHod po rubuHod po rubuHod po rubuHod po rubuHod po rubuHod po rubu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.