OPIS

Najnapušeniji tip na svijetu, Oliver, izgubi skupocjeni automobil, što ga natjera da ukrade sladoledarski kombi te angažira svoje šašave prijatelje da mu pomognu pronaći lopova prije nego što bude kasno.
Oliver je vječno napušen. S 26 godina ne vodi baš najzreliji ili najproduktivniji život. Živi u očevu podrumu koji također služi kao skladište za njegovu kolekciju nargila. Iz Oliverove skurene perspektive stvari izgledaju dobro. Solidno zarađuje radeći u očevoj praonici auta. Jednog dana, dok je bio napušen do besvijesti, Oliver se nađe u otrježnjujućoj situaciji. Vozeći skupocjeni automobil jednoga klijenta iz praonice, Olivera naglo spopadne glad. Zaustavi se kako bi kupio neke grickalice, no na povratku otkrije da je netko ukrao auto. U panici ukrade sladoledarski kamion te krene na divlje putovanje kako bi vratio vozilo. Usput upozna more ludih likova. Ali jedan od njih zauvijek će mu promijeniti život.

Slike

Napušeni OliverNapušeni OliverNapušeni OliverNapušeni OliverNapušeni OliverNapušeni OliverNapušeni OliverNapušeni OliverNapušeni Oliver

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.