OPIS

Kada novinarka otkrije da je njezina pokojna majka dobivala božićne čestitke od tajnog obožavatelja, odluči ga pronaći. Usput otkrije obiteljsku tajnu opasniju nego što je mogla zamisliti.
Njujorška istražiteljska novinarka Rebecca Clark putuje kući na majčin pogreb. Dok pretražuje tavan pokojne majke, otkrije neotvorene čestitke tajanstvenog udvarača adresirane na njezinu obudovjelu majku proteklih dvanaest Božića. U nadi da će joj čestitke rasvijetliti posljednje godina majčina života, Rebecca se udruži s ratnim veteranom i privatnim istražiteljem Andrewom Steeleom da riješe misterij. Tijekom istrage Rebecca i Andrew počnu se zaljubljivati, ali njihovo putovanje u prošlost možda sadrži skrivene tajne – i skrivene opasnosti.

Slike

Božićni misterijBožićni misterijBožićni misterijBožićni misterijBožićni misterijBožićni misterijBožićni misterijBožićni misterijBožićni misterij

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.