OPIS

Romantična komedija o mladoj spisateljici koja je tako dobro opisala svog idealnog muškarca da su svi povjerovali kako je on stvaran, a urednica želi to iluziju održati kao besplatnu reklamu.
Annie Butler (S. Lancaster) svoj rukopis šalje mnogim izdavačima, no svi je odbijaju. Nadahnuta jednom knjigom iz popularne psihologije, koja savjetuje kako ono što želiš ostvariti najprije treba zamisliti, Annie dolazi na ideju da, ako već piše ljubavni roman, najprije mora u mašti kreirati muškarca koji je predmet ljubavi. Stavlja na papir sva svojstva koja bi morao imati muškarac njezinog života, a konačan je rezultat muškarac iz snova koji je zgodan, senzibilan, pjesnik, mišićav, zaljubljen, vlasnik firme... ukratko, onakav kakav u stvarnosti ne postoji. Brzo završava roman koji nazove "My George". I odgovor od izdavača stiže brzo: objavit će ga. Za nespremnu Annie sve ide brže nego što je očekivala: intervjui i potpisivanja knjige. Njezina urednica Della (V. A. Fox) zadovoljna je odjekom knjige, no uviđa kako je za njezin uspjeh zaslužan glavni lik, George, jer svaka čitateljica zamišlja jednog takvog savršenog muškarca. Zato Della natjera Annie da pristane na prijevaru: unajmit će nekoga da glumi Georgea (K. Pardue).

Slike

Moj GeorgeMoj George

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.