Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 8.3/10
(17 glasova)

OPIS

Alice Howland, sretno udana žena s troje odrasle djece, glasovita je profesorica lingvistike koja počne zaboravljati riječi. Kad joj dijagnosticiraju ranu fazu Alzheimerove bolesti, odnosi Alice i njezine obitelji nađu se na velikoj kušnji.
Alice Howland (Julianne Moore) renomirana je profesorica lingvistike i sretno udana s troje odrasle djece. Sve se to počne mijenjati kada neočekivano počne zaboravljati riječi, a zatim i druge stvari. Kada joj liječnik dijagnosticira ranu fazu Alzheimerove bolesti, životi Alice i njezine obitelji suoče se s teškim izazovom dok ova neizlječiva degenerativna neurološka bolest polako napreduje prema neizbježnom kraju od kojeg svi strepe. Usput, osim što se bori s unutarnjim propadanjem, Alice mora vrijeme koje joj je preostalo iskoristiti kako bi pronašla mir i ljubav zbog kojih bi joj vrijedilo živjeti. Julianne Moore nagrađena je „Oscarom“ za glavnu glumicu za ovaj film.

Slike

Još uvijek AlisJoš uvijek AlisJoš uvijek AlisJoš uvijek AlisJoš uvijek AlisJoš uvijek AlisJoš uvijek Alis

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.