OPIS

Michael Logan visokofunkcionalni je ovisnik i korumpirani policajac čiji se svijet promijeni zahvaljujući nedavnom priljevu nemilosrdnih albanskih gangstera koji prijete promijeniti izgled londonskoga kriminalnog podzemlja.
Upoznajte Michaela Logana – antijunaka našeg doba, prirodnog grabežljivca u džungli londonskog podzemlja. Michael predvodi specijalni policijski odred kojemu su mete najveći i najopasniji preprodavači droge u Londonu. Njemu i njegovoj ekipi nije ispod časti uzimati svoj dio profita od loših momaka: u svijetu u kojem oni djeluju stvari funkcioniraju tako, a razlika između infiltriranja u narkobande s ciljem da ih se razori i osobne koristi od trgovine drogom gotovo da i ne postoji. Međutim, dolazak na scenu dvojice okrutne albanske braće prijeti promijeniti cijelu igru. Michaelov život dodatno se zakomplicira kada njegov nekadašnji partner David preuzme istragu nad Albancima, dok je istraga Unutarnje kontrole sve bliže razotkrivanju mutnih poslova Michaela i njegova tima.

Slike

HijenaHijenaHijenaHijenaHijenaHijenaHijenaHijenaHijenaHijena

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Priča o djeci (2004)

    image
    Italijanski film koje se fokusira na život jedanastogodišnjaka koji odrasta u Napulju, okružen kriminalom i siromaštvom. "Priča o deci" je fokusirana na život...
  • Grad Ubojstva (2015)

    image
    Najmračnije tajne malog grada izlaze na vidjelo nakon što je mlada kći lokalnog političara pronađena mrtva.
  • O, milosti (2019)

    image
    Šef policije u sjevernoj Francuskoj pokušava riješiti slučaj u kojem je starica brutalno ubijena.
  • Posljednja prevara (2019)

    image
    Thio Džejms je Ivan, mladi, talentovati i pametni kradljivac, koji želi da se povuče iz tog posla i započne novi život. Emili Ratajkovski je Elis, glumica na...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.