poster

Veran partner

Ghost Dog: A Detective Tail (2003)

Režiser: Worth Keeter

Ocjena: 4.0/10

OPIS

Kada policijski pas pogine na dužnosti, njegov ožalošćeni partner traži pomoć od lokalnog medijuma.
Pas Hanter stradao je na jednom rizičnom i veoma važnom zadatku, a niz neobičnih događaja navodi njegovog partnera, policajca Kajla, da posumnja da njegov četvoronožni prijatelj nije onoliko mrtav koliko se čini.
Uveren da Hanter pokušava da ga kontaktira s one strane, Kajl se obraća lokalnom medijumu, Madam Vandi i njenom nadarenom sinu Hauiju, da mu pomognu da otkrije da li je Hanter još uvek prisutan duhom.
Kako seansa odmiče, Haui počinje da se ponaša sve više na način koji pristaje psu, tačnije kao da ga je zaposeo duh pokojnog policijskog psa.
Konačno, Kajl dobija priliku da osveti smrt svog prijatelj i partnera, te da mu konačno omogući da počiva u miru.

Slike

Veran partner

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Bilo jednom u Meksiku (2003)

  danas
  image
  Progonjen i obilježen tragedijom, El Mariachi povukao se u osamljenički život. No mora se prestati skrivati kad Sands, korumpirani CIA-in agent, angažira...
 • Nerve (2016)

  danas
  image
  Maturantica Vee Delmonico (E. Roberts) igra popularnu internetsku igricu i uskoro se nađe u opasnoj adrenalinskoj igri mačke i miša, koja će na kraju utjecati na...
 • Vodeni svijet (1995)

  danas
  image
  Zemljini polovi potpuno su se otopili, a more je prekrilo cijelo kopno. Pomorac (Kevin Costner), koji plovi morskim prostranstvima na svom trimaranu, stigne do...
 • Slow West (2015)

  danas
  image
  Mladi Škot putuje Amerikom u potrazi za ženom koju voli a usput privuče pažnju lokalnog odmetnika koji mu je spreman služiti kao vodič i pratnja.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.