Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 10/10
(7 glasova)

OPIS

Ova Disneyjeva verzija „Tri mušketira“ s Mikijem, Paškom i Šiljom kao domarima koji postaju pijuni u spletki Drvenonogog Pere za preotimanje prijestolja princezi Mini. Trojac zajedno surađuje kako bi spasili stvar.
Najbolji prijatelji Miki, Paško i Šiljo domari su s velikim snovima o tome da postanu mušketiri. Životi im se preokrenu kada ih kapetan mušketira, Drvenonogi Pero, i njegov podmukli poručnik Clarabelle iskoriste za zlobni plan svrgavanja princeze Mini s kraljevskog trona – jedine mišice koja Peri stoji na putu do prijestolja. Miki, Paško i Šiljo možda ne izgledaju kao junaci, ali imaju iznenađenje za Peru. Osnaženi timskim radom i prijateljstvom, ubrzo shvate da mogu postići sve ako surađuju.

Slike

Miki, Paško, Šiljo: Tri mušketiraMiki, Paško, Šiljo: Tri mušketiraMiki, Paško, Šiljo: Tri mušketiraMiki, Paško, Šiljo: Tri mušketiraMiki, Paško, Šiljo: Tri mušketiraMiki, Paško, Šiljo: Tri mušketiraMiki, Paško, Šiljo: Tri mušketiraMiki, Paško, Šiljo: Tri mušketira

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.