poster

Lijevi kroše

Southpaw (2015)

drama, akcija, sportski, kriminalistički | Hong Kong (SAR Kina), SAD
Režiser: Antoine Fuqua
CineStar A&T | sutra | 01:35

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 7.3/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(34 glasova)

OPIS

Billy „The Great” Hope (Jake Gyllenhaal) slavan je boksač i svjetski šampion u polu teškoj kategoriji koji, čini se, ima sve – impresivnu karijeru, predivnu ženu i preslatku kćer te živi lagodnim životom. Na vrhuncu karijere, zadesi ga tragedija nakon koje ga napusti dugogodišnji menadžer i prijatelj (Curtis "50Cent" Jackson), zbog čega Billy zapadne u veliku depresiju. Odlučivši kako je vrijeme da svoj život vrati u normalu, za pomoć se obrati Ticku (oskarovac Forest Whitaker), umirovljenom borcu i treneru najboljih amaterskih boksača u gradu. I dok mu budućnost ovisi o Tickovom vodstvu i snazi, Billy se nađe u najtežoj borbi svojega života, onoj u kojoj će se morati izboriti za iskupljenje i ljubav svojih najbližih.

Slike

Lijevi krošeLijevi krošeLijevi krošeLijevi krošeLijevi krošeLijevi krošeLijevi krošeLijevi krošeLijevi krošeLijevi krošeLijevi krošeLijevi krošeLijevi kroše

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.