Ocjena: 7.7/10
Ocjena korisnika: 8.6/10
(14 glasova)

OPIS

Godina je 1914. i počeo je najveći rat u dotadašnjoj istoriji čovječanstva. U rat odlazi mladi Škot Jonathan sa svojim bratom Williamom; njemački operni pjevač Nikolaus Sprink te francuski poručnik Audebert, čiji je otac general u vojsci. I dok se u kasnu jesen na zapadnoj liniji vodi krvavi rovovski rat, a hiljade se ubijenih broje na obje strane, predstojeći će Božić nakratko zaustaviti nasilje. Kada među njemačke vojnike stigne Sprinkova ljubavnica, danska sporanistica Anna Sörensen, pjesma će ujediniti međusobno suprotstavljene vojnike. „Sretan Božić“ je imao nominaciju za Oscara u kategoriji najboljeg filma vanengleskog govornog područja.

Slike

Sretan BožićSretan BožićSretan BožićSretan BožićSretan BožićSretan BožićSretan BožićSretan BožićSretan BožićSretan BožićSretan BožićSretan BožićSretan BožićSretan BožićSretan BožićSretan Božić

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.