poster

Božićni snijeg

Christmas Snow (1986)

Režiser: Gus Trikonis

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 7.7/10

OPIS

Gospođa Mutterance (K. Helmond) ima lijepu trgovinicu slatkišima. Marljivo radi, a pomažu joj njezino dvoje djece, Amy (M. Hart) i Wally (K. Joyner). Nijedno od njih ne zna tko su im pravi roditelji, gospođa Mutterance ih je usvojila, ali ih voli kao da su njezina rođena djeca, kao i oni nju. Njihov bi život bio lijep kao i do tada, da se na Badnjak ne pojavi zločesti g. Snyder (C. Caes), vlasnik zgrade u kojoj se nalazi trgovina slatkišima, koji na mjestu trgovine želi otvoriti automatsku praonicu rublja. Gospođa Mutterance i njezina djeca imaju dva tjedna da se isele...
Ovaj simpatičan film odiše pravim božićnim ugođajem, izvrsno je snimljen (direktor fotografije Philip H. Lathrop osvojio je Emmyja i nagradu Američkog udruženja snimatelja), a osobito su dražesni djeca glumci, Kimble Joyner i današnja zvijezda Melissa Hart, koja je, sudeći po ulozi Amy, od rane dobi pokazala veliki glumački dar.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.