OPIS

Drama s elementima psihološkog trilera o ženi koja otkrije neobičnu tajnu supruga svoje nedavno preminule najbolje prijateljice...
François Ozon francuski je redatelj koji kroz svoju bogatu i raznovrsnu filmografiju često nastoji biti provokativan. Zadire ispod površine suvremene francuske buržoazije i izlaže njihove obmane, fetiše i skrivene čežnje. U filmu “Nova prijateljica”, temeljenu na romanu Ruth Rendell, donosi priču o ženi koja će nakon što joj premine najbolja prijateljica otkriti neobičnu tajnu njezina supruga.
Poznati francuski redatelj François Ozon ovaj put donosi neobičnu priču o ljubavi, gubitku i identitetu. Film je u San Sebastiánu 2014. dobio nagradu Sebastiane za najbolji film; 2015. nominiran je u dvije kategorije za nagradu César i td.

Slike

Nova prijateljicaNova prijateljicaNova prijateljicaNova prijateljicaNova prijateljicaNova prijateljicaNova prijateljicaNova prijateljica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.