OPIS

U jednom od najviše vrućih ljetnih dana tri amaterska pljačkaša banaka uđu u banku u Brooklynu i ono što je planirano kao jednostavna pljačka iznenada postaje bizarna noćna mora jer sve pođe po zlu.
Temeljena na istinitim događajima iz 1972., drama prati jedinstvenu pljačku banke koja se dogodila jednog vrućeg ljetnog poslijepodneva u New Yorku. Prije zatvaranja podmukli gubitnik Sonny i njegov tupavi kompanjon Sal upali su u brooklynšku banku kako bi obavili običnu pljačku, ali sve je pošlo po zlu, počevši od činjenice da u banci gotovo i nije bilo novca. Situacija je brzo eskalirala nakon što su Sonny i Sal uzeli taoce. Golem broj policajaca opkolio je banku, okupila se i gomila koja je većinom bila na Sonnyjevoj strani, stigli su novinari da upotpune cirkus, a zapovjednik policije Moretti pokušava pregovarati sa Sonnyjem i zadržati nestabilnu situaciju pod kontrolom. Kad Sonnyjev ljubavnik Leon pokuša nagovoriti Sonnyja da izađe iz banke, saznamo i motiv pljačke: financiranje Leonove operacije promjene spola. Sonny traži avion za bijeg, ali kraj se bliži nakon što prijeteće hladan agent FBI-a Sheldon stigne da preuzme pregovore.

Slike

Pasje poslijepodnePasje poslijepodnePasje poslijepodnePasje poslijepodnePasje poslijepodnePasje poslijepodne

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.