Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 8.1/10
(35 glasova)

OPIS

Moćan šef mafije ponudi posljednji posao bivšem gangsteru Jimmyju Svecu. Kad to pođe po zlu, Jimmy i njegovi prijatelji moraju platiti glavom, a Jimmy ima samo 48 sati da popravi stvari i spasi im živote.
Kad moćan šef mafije (Christopher Walken) dodijeli bivšem gangsteru Jimmyju Svecu (Andy Garcia) jedan posljednji posao, to je ponuda koju ovaj ne može odbiti. Jimmy ponovno okupi svoju staru bandu za isprva jednostavan zadatak: zastrašivanje neželjenog udvarača šefove kćeri. Ali kad netko pogine, Jimmy i njegovi partneri moraju platiti glavom, a Jimmy ima samo 48 sati da popravi stvari za svoje prijatelje i ženu svojih snova.

Slike

Čekajući smrt u DenveruČekajući smrt u DenveruČekajući smrt u DenveruČekajući smrt u DenveruČekajući smrt u DenveruČekajući smrt u DenveruČekajući smrt u DenveruČekajući smrt u DenveruČekajući smrt u DenveruČekajući smrt u DenveruČekajući smrt u DenveruČekajući smrt u DenveruČekajući smrt u DenveruČekajući smrt u DenveruČekajući smrt u DenveruČekajući smrt u DenveruČekajući smrt u Denveru

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.