Ocjena: 4.5/10
Ocjena korisnika: 6.4/10
(49 glasova)

OPIS

Queen Latifah najbrža je taksistica u New Yorku, a njezine vještine za volanom i nabrijano vozilo pomažu gorljivom policajcu na tajnom zadatku (Jimmy Fallon) dok proganja bandu pljačkašica banaka.
Belle Williams (Queen Latifah) ljubiteljica je brzine. Jureći njujorškim ulicama u svome taksiju zaslužila je glas najbržega njujorškoga taksista. No to je samo postaja na putu do njezina sna: Belle želi biti prvakinja autoutrka. Na dobrome je putu dok je ne angažira pretjerano revni policajac Andy Washburn (Jimmy Fallon), čije su policijske sposobnosti u civilu jednake onima za volanom. Washburn, koji nema pojma o vožnji i završio je u nezgodnoj četvrti, na vrućem je tragu bandi prekrasnih brazilskih pljačkašica banaka koju vodi Vanessa (Gisele Bündchen), hladna i proračunata dugonoga šefica. Kako bi zgrabio lopovice, Washburn, koji nema vozačku, nagovori Belle da se udruži s njime u lovu na Vanessu i njezinu bandu. Belle sada ima dozvolu da vozi onoliko brzo koliko želi i da prekrši bilo koji prometni propis. Policajac bez vozačke i luda taksistica — najnevjerojatniji njujorški partneri — počinju brzu igru mačke i miša s pljačkašima. Queen Latifah, nominirana za „Oscar“ i Jimmy Fallon udružuju se u luckastoj komediji TAXI. Film se temelji na međunarodnome hitu iz 1998., filmu Luca Bessona „Taxi“ koji je postao najpopularnijim francuskim film i poslije kojega su snimljena dva nastavka.

Slike

TaxiTaxiTaxiTaxiTaxiTaxiTaxiTaxiTaxiTaxiTaxiTaxi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.