poster

Zatvorski krug

The Longest Yard (2005)

Režiser: Peter Segal

Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 7.8/10
(52 glasova)

OPIS

Kada bivši igrač američkog nogometa (Adam Sandler) završi u zatvoru, upravitelj ga prisili da pretvori raznoliku skupinu zatvorenika u nogometnu momčad. Ovi se neočekivani suigrači ujedine kad saznaju da igraju protiv stražara.
Kada bivša nogometna zvijezda Paul „Razbijač“ Crewe (Adam Sandler) završi u zatvoru nakon nesreće koju je prouzročio vožnjom u pijanom stanju, postaje glavna točka originalna plana koji je smislio pokvareni zatvorski čuvar (James Cromwell) kako bi zabavio zatvorsko osoblje. Crewe mora sastaviti momčad koja će se suprotstaviti sadističkim čuvarima u testosteronom nabijenoj utakmici zatvorskoga nogometa. Pridružuju mu se legendarni trener Nate Scarborough (Burt Reynolds) i zatvorski pazikuća (Chris Rock), i Crewe se priprema da čuvarima dokaže kako su zaglibili preko glave. U ovoj su agresivnoj komediji sve oklade otkazane, a granica dobra i zla lako se prelazi.

Slike

Zatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krugZatvorski krug

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.