OPIS

Intiman pogled na život i djelo hvaljenog dramaturga i romanopisca. Film se usredotočuje na Kramerov rad kao aktivista za LGBT prava i suosnivača savjetodavne skupine koja je radila na poboljšanju života oboljelih od AIDS-a.
Larry Kramer predmet je HBO-ova dokumentarca koji je nastao istodobno s debijem HBO-ove adaptacije njegove drame "Normalno srce". U režiji Jean Carlomusto, dokumentarac je intiman pogled na život i djelo hvaljenog dramaturga, romanopisca i esejista te se usredotočuje na njegov rad kao poznatog aktivista za LGBT prava i suosnivača savjetodavne skupine ACT UP koja je radila na poboljšanju života oboljelih od AIDS-a.

Slike

Ljubav i srdžba Larryja KrameraLjubav i srdžba Larryja KrameraLjubav i srdžba Larryja KrameraLjubav i srdžba Larryja KrameraLjubav i srdžba Larryja KrameraLjubav i srdžba Larryja KrameraLjubav i srdžba Larryja KrameraLjubav i srdžba Larryja Kramera

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.