Ocjena: 4.3/10
Ocjena korisnika: 7.4/10
(39 glasova)

OPIS

Četiri mlada autsajdera teleportirana su u alternativni svemir koji im promijeni tjelesni oblik na šokantne načine. Moraju naučiti obuzdati nove sposobnosti i surađivati da spase Zemlju od bivšeg prijatelja koji im je postao neprijateljem.
FANTASTIČNA ČETVORKA suvremena je verzija Marvelova izvornog i najdugovječnijeg tima superheroja, a prati četvero mladih autsajdera koje teleportiraju u alternativan i opasan svemira koji im promijeni fizički oblik na šokantne načine. Njihovi životi nepovratno su promijenjeni pa tim mora naučiti zauzdati svoje zastrašujuće nove sposobnosti i surađivati da spase Zemlju od bivšeg prijatelja koji im je postao neprijatelj.

Slike

Fantastična četvorkaFantastična četvorkaFantastična četvorkaFantastična četvorkaFantastična četvorkaFantastična četvorkaFantastična četvorkaFantastična četvorkaFantastična četvorkaFantastična četvorkaFantastična četvorkaFantastična četvorkaFantastična četvorka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.