Ocjena: 7.4/10
Ocjena korisnika: 9/10

OPIS

John Leguizamo vraća se na HBO s petim komičnim specijalom, adaptacijom monodrame nagrađene „Drama Desk Awardom“, te vodi publiku na urnebesno i dirljivo putovanje kroz uspjehe i neuspjehe u svom osobnom i profesionalnom životu.
John Leguizamo vraća se na HBO sa svojim petim komičnim specijalom: drskom, nesputanom izvedbom temeljenom na njegovu nagrađenom broadwayskom šou iz 2011. U tipičnom Leguizamovu stilu, sve pršti od energije dok vodi publiku na ludu pustolovinu koja će zapaliti pozornicu živopisnim pričama iz Leguizamova života. Predstavljajući sljedeće poglavlje u svome privatnom i profesionalnom životu, Leguizamo zadire u svoje adolescentske uspomene na Queens, rane dane glumačke karijere tijekom lude avangardne kazališne scene 80-ih te na setove velikih filmova gdje je glumio s mnogim najvećim holivudskim zvijezdama.

Glumci
Scenarist:
TRAJANJE: 89 min

Slike

John Leguizamo: Klaun iz getaJohn Leguizamo: Klaun iz getaJohn Leguizamo: Klaun iz getaJohn Leguizamo: Klaun iz getaJohn Leguizamo: Klaun iz getaJohn Leguizamo: Klaun iz getaJohn Leguizamo: Klaun iz getaJohn Leguizamo: Klaun iz getaJohn Leguizamo: Klaun iz getaJohn Leguizamo: Klaun iz geta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.