OPIS

Mladić potiče stariju ženu da istraži svoju mračnu prošlost kada je, kao mlada djevojka, upoznala neznanca koji je umnogome utjecao na njezin život.
Ovaj svojevrsni nastavak filma „Joe’s Palace“ Stephena Poliakoffa ponovno predstavlja gledateljima sablasnu londonsku palaču u kojoj mladi pazikuća Joe i dalje radi. U filmu „U potrazi za Mary“ Joe prima gošću, postariju ženu čiji su život zauvijek promijenile njezina prošla iskustva u staroj kući. Dok Joe vodi Mary kroz sobe ove velike kuće, Mary kazuje Joeu svoju priču. Film se vraća u 1950-e i 1960-e detaljno opisujući nedefiniranu vezu mlade Mary s Grevilleom, uglađenim i samosvjesnim strancem kojeg upozna na jednoj zabavi. Pokušava li tajanstveni Greville, koji posjeduje neobičnu moć nad bogatima i moćnima, zavesti mladu Mary ili su njegovi ciljevi zlokobniji? Slijedi psihološka igra mačke i miša između Mary i Grevillea, a njezina obećavajuća karijera u novinarstvu naglo krene prema dnu. Hoće li se mlada Mary suprotstaviti Grevilleu? Hoće li starija Mary pobjeći duhovima prošlosti? Odgovori će vas iznenaditi dok zaplet ide k svom uznemirujućem kraju.

Slike

U potrazi za MaryU potrazi za MaryU potrazi za MaryU potrazi za MaryU potrazi za MaryU potrazi za MaryU potrazi za MaryU potrazi za MaryU potrazi za MaryU potrazi za MaryU potrazi za Mary

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.