poster

Zona katastrofe: Vulkan u New Yorku

Disaster Zone: Volcano in New York (2006)

Režiser: Robert Lee
CineStar Fantasy | subota, 2. mart 2024. | 10:00

Ocjena: 3.3/10
Ocjena korisnika: 1.5/10
(2 glasova)

OPIS

Ilegalni pokusi geotermalnom energijom pođu po zlu i otvore prethodno nepoznate rezerve magme – ispod Manhattana! Grupa njujorških tunelskih radnika jedina su nada grada u zaustavljaju lave i hlađenju magme te sprječavanju vuklanske apokalipse u Velikoj Jabuci! U filmu glume Costas Mandylor, Alexandra Paul i Michael Ironside.
New York City zahvatili su neobjašnjivi potresi i eksplozije. Matt MacLachlan (Costas Mandylor) i njegov tim u tunelu ugledaju lavu kako ulazi u gradski vodovodni sustav i tako saznaju istinu: tajni eksperiment jednog znanstvenika Leveringa (Michael Ironside) pokrenuo je vulkansku aktivnost. Zajedno s bivšom suprugom geologinjom Susan (Alexandra Paul) i skupinom junaka, Matt će pokušati spasiti grad od vulkanske apokalipse.

Slike

Zona katastrofe: Vulkan u New YorkuZona katastrofe: Vulkan u New YorkuZona katastrofe: Vulkan u New YorkuZona katastrofe: Vulkan u New YorkuZona katastrofe: Vulkan u New YorkuZona katastrofe: Vulkan u New Yorku

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.