Ocjena: 4.5/10
Ocjena korisnika: 6.6/10
(7 glasova)

OPIS

Evan Lake (Nicolas Cage) uspješni je CIA agent koji će svoju karijeru morati završiti i prije nego što je mislio zbog teške bolesti koja mu je iznenada dijagnosticirana. Vrijeme koje mu je preostalo u službi, ovaj iskusni operativac iskoristit će kako bi uhvatio terorista koji ga je prije mnogo godina podvrgnuo mučenjima tijekom vrlo važne misije.
Scenarist Taksista, Pobješnjelog bika i Američkog žigola ponovo na velika platna donosi originalnu i napetu priču o tamnoj strani života. Evan Lake (Nicolas Cage) uspješni je CIA agent koji će svoju karijeru morati završiti i prije nego što je mislio zbog teške bolesti koja mu je iznenada dijagnosticirana. Vrijeme koje mu je preostalo u službi, ovaj iskusni operativac iskoristit će kako bi uhvatio terorista koji ga je prije mnogo godina podvrgnuo mučenjima tijekom vrlo važne misije.

Slike

Prije sumrakaPrije sumrakaPrije sumrakaPrije sumrakaPrije sumrakaPrije sumraka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.