OPIS

Roditelji Indijanca Thomasa poginuli su u požaru 1976., a njega je spasio Arnold koji je ubrzo zatim napustio svoju obitelj (i sina Victora). Kad Victor dozna da je Arnold umro, Thomas mu ponudi platiti put da preuzme Arnoldovo tijelo…
Godine 1976. jedno dijete preživi požar u kojemu su poginuli njegovi roditelji. Radnja filma prebacuje se u sadašnje vrijeme te vidimo da je to djetešce odraslo u mršavog štrebera Thomasa. U samotnom indijanskom rezervatu Coeur d’Alene u Idahu pretjerano revnog mladića ostali uglavnom ignoriraju, uključujući i stoičkog sportaša Victora, iako je Victorov otac, alkoholičar Arnold, spasio život Thomasu u požaru. Pijani Arnold poslije je napustio svoju obitelj, a Victor nije vidio oca deset godina. Kad Victor dozna za Arnoldovu smrt u Phoenixu, Thomas mu ponudi platiti put u Phoenix uz uvjet da prati Victora na tom putu. Njih dvojica čine neobičan par jer Victora zbunjuje Thomasovo štrebersko ponašanje. U Phoenixu otkriju da je Arnold živio u maloj prikolici u pustinji te upoznaju Arnoldovu prijateljicu Suzy Song, od koje doznaju uznemirujuće stvari o Arnoldu.

Slike

Dimni signaliDimni signaliDimni signaliDimni signaliDimni signaliDimni signaliDimni signali

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.