OPIS

Reformirani kriminalac Jos otkrije da ga skupina gangstera sumnjiči za krađu 20 kilograma kokaina… I ima 24 sata da ih vrati ili će život njegove mladenke biti u ozbiljnoj opasnosti.
Jutro prije svog vjenčanja preobraćeni kriminalac Jos probudi se pokraj ubijenog muškarca ne sjećajući se ni prošle noći ni kako su on i to truplo dospjeli onamo. Jos ubrzo otkrije da ga skupina gangstera jedinog sumnjiči za krađu 20 kilograma kokaina. Ima 24 sata da vrati drogu ili će se život njegove mladenke naći u ozbiljnoj opasnosti. Sada Jos nema izbora nego se ponovno uvući u opasan svijet gadnih lopova i nasilnih dilera drogom – i sve to prije vjenčanja koje ga očekuje idući dan!

Slike

Izbrisano sjećanjeIzbrisano sjećanjeIzbrisano sjećanjeIzbrisano sjećanjeIzbrisano sjećanjeIzbrisano sjećanjeIzbrisano sjećanjeIzbrisano sjećanjeIzbrisano sjećanjeIzbrisano sjećanje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.