OPIS

Dokumentarac „Marvelova renesansa“ govori o tome kako je Marvel nadišao bankrot krajem 1996. i kako su ih njihove kreativne i poslovne strategije od 2006. na ovamo lansirale do dotada nedoživljenog uspjeha.
Kako su superjunaci pokorili Hollywood... Kako se Marvel, nakon što je proglasio bankrot krajem 1996., čudesno osovio na noge 15 godina poslije i postao kralj zabave za široke mase? Tko su dva čovjeka iz sjene koji su orkestrirali nevjerojatnu mutaciju Marvela, a koje je Disney zatim kupio za zlatnu cijenu? Uz gostovanje slavnih pisaca poput Marka Waida („Daredevil“) i Marka Millara („Ultimates“), kao i scenarista Toma Desanta („X-Men“), redatelja Louisa Leterriera („Nevjerojatni Hulk“) i osnivača Marvel Studija Avija Arada, „Marvelova renesansa“ kronika je o bitci između vukova s Wall Streeta i „Čuvara Hrama“.

Slike

Marvelova renesansaMarvelova renesansaMarvelova renesansaMarvelova renesansaMarvelova renesansaMarvelova renesansaMarvelova renesansa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.