OPIS

Film prati tim vojnih terenskih operativaca i civilnih znanstvenika koji moraju koristiti neprovjerenu tehnologiju da putuju natrag u vremenu i promijene prošle događaje kako bi promijeniti budućnost i izbjegli razoran teroristički napad.
Akcijski triler POVRATAK U PROŠLOST prati tim vojnih terenskih operativaca i civilnih znanstvenika koji moraju upotrijebiti neprovjerenu tehnologiju za putovanje kroz vrijeme kako bi izmijenili prošle i buduće događaje, što uključuje izbjegavanje razornog terorističkog napada.

Slike

Povratak u prošlost

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Čudovišta od čovjeka (2020)

    image
    Grupa medicinara mora se boriti za život kada su upleteni u tajnu zavjeru testiranja robota ubojica u logoru za koji se sumnja da proizvodi lijekove.
  • Kralj boraca (2010)

    image
    Akcijski film koji se temelji na video igri "King of Fighters"
  • Još 24 sata života (2017)

    image
    Nakon što ga eksperimentalna kirurgija vrati u život na jedan dan, ubojica Travis Conrad ima 24 sata kako bi se osvetio kriminalnom sindikatu odgovornim za...
  • Čelična krv (2017)

    image
    Specijalni agent Lin Dong mora zaštiti biotehnološko otkriće od kriminalaca naoružanih najmodernijom tehnologijom. Prototip otkrića je supervojnik sa sposobnošću...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.