OPIS

Kad Elsa osjeti snažnu kemiju s Pierreom, čine se savršenim jedno za drugo. No njihova međusobna privlačnost mora nadići dvije zapreke: Pierre voli svoju ženu, a Elsa je obećala da nikada neće izlaziti s oženjenim čovjekom.
Pierre (François Cluzet) je u braku 15 godina i ima dvoje djece. On još voli svoju ženu i ispunjava ga uloga oca. Sve u svemu, zadovoljan je čovjek. Sve dok jedne večeri ne upozna Elsu (Sophie Marceau). Oni čavrljaju, smiju se i šale na način koji se ne događa svaki dan. Dva tjedna poslije opet se slučajno susretnu. Ona ista međusobna privlačnost koju su osjetili jedno za drugo podjednako je jaka te za to daju jedno drugom do znanja. Granica je prijeđena. No Elsa ima zlatno pravilo da se ne spetlja s oženjenim muškarcima, dok Pierre želi ostati vjeran. Odu svatko svojim putem, ne izmijenivši telefonske brojeve, izabravši radije da život ode svojim tokom. Kako se zamagljuju granice između onoga kako oni zamišljaju svoj odnos i onoga što se zapravo dogodilo, njihove fantazije počnu se miješati sa stvarnošću.

Slike

SusretSusretSusretSusretSusretSusretSusretSusretSusretSusret

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.